Sikerrel zárult a 2013-as Konyhakiállítás

Sikerrel zárult a 2013-as Konyhakiállítás

A háromnapos rendezvény ideje alatt rengeteg látógató csodálta meg az idei évre alkotott két új konyhavilágunkat. A természetes fákat klasszikus színekkel kombináltuk, mint  a fehér és a fekete.

Bányai Tölgy
Különleges anyaghasználattal készültek az idei Bányai konyhabútorok. A tölgyfa frontok tapintásánál érezzük a fa erezetét, az anyag mélységét. Ezt a természet közeli állapotot a tölgyfa egyedi, különleges megmunkálásával értük el. A konyhabútorokba a Miele 6000-es csúcstechnológiás készülékeit építettük be.

Bányai Teak-fehér

A teak fát a hajógyártásnál is előszeretettel használják, hiszen kiváló tulajdonságainak köszönhetően jól tűri a vizes és párás közeget. A Bányai konyhabútor egyes frontjai az örök klasszikus, a fehér szín matt és magasfényű változataival készültek. Az összeállítás különlegessége, a bútorba épített sztereo hangrendszer, mely észrevétlenül simul bele a konyhai elemekbe, és minden típusú zenelejátszóról hallgathatjuk kedvenceinket. A csúcstechnológiás Miele gépekkel, zenehallgatás közben főzni is öröm.
A fogantyú nélküli ajtók és fiókok enyhe nyomásra nyílnak, zajmentes, lassított csukódásukról egy beépített fiókfékező rendszer gondoskodik.