Széchenyi terv

Széchenyi terv

Bányai Bútorok Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2085 Pilisvörösvár Bécsi út 20/A.) a KMOP-1.2.5-2009-0090 azonosító számú pályázat keretében „Vállalatirányítási rendszer fejlesztése a Bányai Bútorok Kft.-nél” címmel 1.355.000,- Ft támogatási összegben részesült, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.

 

A pályázat azonosító száma: KMOP-1.2.5-2009-0090

A projekt megvalósítási helye: 2085 Pilisvörösvár Bécsi út 20/A. hrsz.0143/15.

A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.) www.nfu.hu, a közreműködő a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu.

 

A projekt keretén belül a társaság vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatási céllal nyújtott be pályázatot. A projekt megvalósítása során az alábbi szoftvereket vásárolta meg a társaság 8 db Business Intelligence/Kontrolling és döntés támogatás  és 1 db BIG FISH Webportalt, hardver eszközként 1 db Asus F50SF notebookot és 2 db Asus K70ID notebookot, valamint szolgáltatásként tesztelés, fejlesztés, felhasználói oktatás, BI telepítés és oktatás történt.

A kontrolling modult főként a vezetők és középvezetők fogják használni, hogy információkat nyerjenek ki a rendszerből, táblázatok és grafikonok formájában, a BIG FISH Portal kialakítása kiváló lehetőséget nyújt, a meglévő rendszerekkel való integrációra és a szoftver támogatja a webáruház beindítását is.

A társaság a projekt megvalósítását a pályázati szerződésben megadott időpont után kezdte meg, a befejezés a szerződésben meghatározotthoz képest később valósult meg, melyre szerződésmódosítást nyújtunk be.

A projekt során megvásárolt hardver és szoftverek minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak is.

A projekt megvalósítása során beszerzett szoftverek hozzájárulnak a társaságnál az értékesítés modernizációjához, hatékonyabbá tételéhez, a technológia fejlesztéséhez. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez.