Minőségi konyhája magyar gyártótól  -  A tervezéstől, a gyártástól, az összeszereléstől a szervizelésig segítjük önt, sok-sok know-how-val a legmagasabb színvonalon. Fennállásunk 45 éve alatt, több ezer bútor gyártási tapasztalatával rendelkezünk. Mert mi szeretjük a konyhát. Bányai® 1978 óta.

Konyhák

Urban Minimal

Ez a modern asztalos konyha megdobogtatja a minimál stílus szerelmeseinek szívét. A nemes megelenésű magasfényű titán szürke frontokhoz fényes, letisztult vonalvezetésű foganytyút választottunk. A polcok és a munkalap fa utánzatú színével igazán szemet gyönyörködtetővé teszi ezt a moduláris felépítésű, egyedi igényekre gyártható konyhát.

Egzóta fafurnéros luxus konyha

Egy dizájn konyha mindenkit lenyűgöz megjelenésével, egy Bányai ®  konyha legfőbb tulajdonsága, hogy a benne zajló életet is maximálisan kiszolgálja.

Nappali konyha 2023

A valódi fafurnérból készült konyhai frontok természetes képet mutatnak a látható csomókkal. A B4 Design tervező csapatának hitvallása: „Fenntartható darabokat akarunk gyártani, amelyek egy életen át mindennap használhatók.”

Referenciák

Egy Bányai konyha, több mint 70 féle frontkialakítással készülhet, számtalan színben, így különböző végeredményeket kaphatunk, hogy megfeleljen többféle ízlésének, trendnek, szükségletnek az új tulajdonosa megelégedésére.

Black limba egzótafurnér és bőrhatású lakkozás

A Bányai konyhák kiváló minőségét az is biztosítja, hogy bútoralkatrészei saját üzemünkben készülnek és különleges anyagokkal bővítettük választékunkat. A fotókon látható konyhabútor frontjai szintetikus bőr hatású lakkozott, és black limba egzótafurnéros frontokból készültek. A lakkozott felületek többféle színben készülhetnek.

1 2 3 4 5 6