Konyhai készülékek

Konyhai készülékek

Konyhagépeit is megvásárolhatja nálunk. Személyre szabott tanácsokkal segíjük Önt, a legideálisabb megoldás kiválasztásában.

Miele Prémium Partner fokozat

A Miele Prémium Partnereként, mindig időben értesülünk az újdonságokról, részt veszünk továbbképzéseiken, így naprakész információkkal rendelkezünk a gépekről. Kiállítótermünkben egyes konyhagépeket beépítve is megtekintheti. A Bányai Bútorok, a Miele legnagyobb választékával rendelkező Miele Prémium Partnere. A Miele konyhagépeket méltán nevezhetjük a beépíthető készülékek felső szegmensének. A nagyipari konyhatechnológa ötvöződik a luxussal, háztartási készülékei 20 évig biztosítják a megfelelő komfortot Önnek.

AEG, Electrolux Kiemelt Partner
Az Electorlux csoport kiemelt partnereként 15 éve építjük be konyhabútorainkba az Electrolux, AEG háztartási készülékeket. Az Electrolux csoport Európa piacvezető háztartási készülék gyártója, és a nagyipari konyhatechnikában is élenjáró. Egy új modell fejlesztésekor nagyipari technológiai tudását és tapasztalatát alkalmazza, így háztartási konyhagépeiben is megjeleníti a professzionális konyhatechnológiát.Whirlpool

Küppersbusch

Bosh, Siemens Partner Program résztvevő

Bauknecht