A letisztult, a legapróbb részletekig kidolgozott konyhabútor, megjelenésével uralja a teret. Az itt bemutatott kompozícó tökéletesen bemutatja a bútoripar egyik trendjét, a natúr fa és magasfényű anyagok kombinációját.

Altis rajzos natúr tölgy

A konyhabútor tölgyfa frontjainak tapintásánál érezzük a fa erezetét, az anyag mélységét. Ezt a természet közeli állapotot a tölgyfa egyedi, különleges megmunkálásával értük el. A konyhabútorba új fiókrendszert terveztünk,  mely 40-80 kg teherbírás mellett, lassú csukódásnál illetve erős becsapásnál is ugyanolyan hatékonyan, zajmentesen záródik. A munkalap corianból készült, ami felkanyarodik a falra is, így résmentesen burkolja be a két bútorsor közötti falszakaszt. A tűzhely közel került az állószekrényhez, így itt is corian lappal oldottuk meg a védelmet. A corian jó tulajdonságainak köszönhetően,  résmentesen illeszthető, és nem szívja magába a szennyeződéseket,  így a főzés során keletkező foltok is egyszerűen eltávolíthatók a felületről.

Részletes adatok:

Bútor típusa:
Altis rajzos natúr tölgy
Bútor színei: rajzos natúr tölgyfa, festett magasfényű fehér
Munkalap: Corian® munkalap
Fiókrendszer: fémoldalas, teljes mélységig kihúzható, fékezett záródású
Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával rendelkező fékezett kivető pántok
Egyéb vasalatok: A felső elemek tartalmaznak fékezett záródású, kiegyensúlyozott* felfelé bukó ajtókat
Tárolóhelyek: fiókos elemek: evőeszköztartó, csúszásgától tányérrendező, egyéb rendszerezők, álló szekrények:kosaras lapozható kamraszekrény, polcos elemek, felső és alsó szekrények: polcos, belső fiókos megoldások 

* A felfelé nyíló ajtó visszazuhanását megakadályozó mechanika