A Bányai® fürdőszobabútorok sajátossága, hogy Ön az adott bútorcsalád lehetőségeit kihasználva megalkothatja személyre szabott Bányai® fürdőszobabútorát. Így a helyiség igényeihez maximálisan igazodó bútor a legjobb tudása szerint szolgálja Önt, kedves használó.

Fürdőszobák

Leaf

Leaf Natural bútorcsalád különlegessége a fiókfrontok illeszkedésénél létrejövő levélforma, mely egyben a bútor fogantyúja is. A mélyedés LED fénnyel megvilágítáható.

Leaf Home földimogyoró színben

A Leaf bútorcsaládot új színekben fotóztuk újra. A bútor meghatározó jegye a frontok levélformájú motívuma. A vastagított mosdópultba porcelán mosdótálat építettünk be.

Instruo

Az Instruo bútorprogram letisztult formájával impozáns darabja a fürdőszobának. Az ajtó és fiókfrontok kissé túllógnak a szekrénytesten, a hátsó  élre ültetett Alu-Profillal nyitjuk-csukjuk az ajtókat, fiókokat. Ez a megoldás teszi különlegessége ezt a bútorprogramot.

Arteggo Libella

Az Arteggo Libella bútorprogram letisztult megjelenése, egy grafit csík fut körbe az ajtó és fiókelőlapok körül. A jól kombinálható választék, lehetőség biztosít, hogy egyedi bútorkreációk szülessenek az Ön igényeire szabva.

Arteggo Loop

Az Arteggo Loop egyediségét a bemart fogantyúk mögötti blende színének variálhatósága adja. A bútorprogramban megtalálhatók a mosdótál ívéhez illeszkedő mosdóalatti szekrények, de választhat mosdópultos megoldást is, ami ráültethető és beépíthető mosdótállal is készülhet. 

1 2 3 4 5 6