A Bányai® fürdőszobabútorok sajátossága, hogy Ön az adott bútorcsalád lehetőségeit kihasználva megalkothatja személyre szabott Bányai® fürdőszobabútorát. Így a helyiség igényeihez maximálisan igazodó bútor a legjobb tudása szerint szolgálja Önt, kedves használó.

Fürdőszobák

Arteggo AluLami

Az AluLami fürdőjének karakteres megjelenést kölcsönöz a szálcsiszolt felületű alumínium profil, ami a fiókok és ajtók nyitásában is fontos szerepet tölt be. A designélményt tovább fokozhatja, az alumínium profil indirekt megvilágításával amit opcionálisan rendelhet meg fürdőszobabútorához. 

Arteggo Leaf

A fa levele ihlette a Leaf program árnyékfogantyú kialakítását. Ez a modell is egy második generációs bútor, nagy népszerűségnek örvendett, így modernizáltuk és tartottuk a kollekcióban. A fogantyúkimetszést egy diszkrét fazetta emeli ki. Számos szín és faerezet részleteit a különleges frontkialakítás változatos karakterekként jeleníti meg. A szekrénytest  és az ajtó és fiókelőlapok színeit akár kombinálhatja is. Ekkor az árnyékfogantyú belső blendéjének eltérő megjelenése, tovább fokozza a Leaf bútorának egyedi stílusát.

Arteggo Loop

Az Arteggo Loop egyediségét a bemart fogantyúk mögötti blende színének variálhatósága adja. A bútorprogramban megtalálhatók a mosdótál ívéhez illeszkedő mosdóalatti szekrények, de választhat mosdópultos megoldást is, ami ráültethető és beépíthető mosdótállal is készülhet. 

Arteggo Libella

Az Arteggo Libella bútorprogram letisztult megjelenése, egy grafit csík fut körbe az ajtó és fiókelőlapok körül. A jól kombinálható választék, lehetőség biztosít, hogy egyedi bútorkreációk szülessenek az Ön igényeire szabva.

Arteggo Picante

A Picante fürdőszobabútor program meghatározó formai eleme, hogy a szekrénysarkok finoman gömbölyítettek. Picante bútorát tetszés szerint rendelheti fogantyúval vagy fogantyú nélküli frontokkal is. A fogantyú nélküli változanál push to open technológiát építünk a fiókokba. A fiókok nyomásra nyílnak, becsukáskor egy beépített fék biztosítja a becsapódásmentes záródást.

1 2 3 4 5