A Bányai® fürdőszobabútorok sajátossága, hogy Ön az adott bútorcsalád moduláris felépítésének köszönhetően megalkothatja személyre szabott, egyedi igényeire szabott Bányai® fürdőszobabútorát.

Fürdőszobák

Bányai® Spark 1 Természetes szépség

A Spark fürdőszobabútor az egyszerűség luxusát képviseli. Egyszerű, esztétikus formái szándékosan felfedik és hangsúlyozzák a fa természetes tulajdonságait és jellemzőit. Időtálló, értékálló, egyenes, természetes és egyben felelősségteljes.

Bányai® Spark 2

A meleg hatású, gyönyörű textúrákkal rendelkező természetes fából készült Spark fürdőszobabútor beköltözhet akár az Ön fürdőszobájába is!  15 féle színben elérhető szatinált üvegfrontokkal színesítheti az összeállítást.

Bányai® Spark 3 Variáció duplamosdóra

A természetesség időtlen marad, és vannak pillanatok, amikor még jobban vágyunk rá. Tekintse meg a tömör tölgyfából készült Spark bútorkollekció egyik összeállítását.

Bányai® Spark 4

A Spark bútorcsalád stílusos és sokoldalú, sokféle bútorelem, több méretben is rendelkezésére áll, hogy berendezhesse az igényeinek leginkább megfelelő fürdőszobát.

Bányai® Spring 1

Lágy elegancia jellemzi a Sring fürdőszobabútor kollekciónkat, az évezredes fürdőszobai rituálékat új szintre emeljük a bútorcsaláddal. 

1 2 3 4 5 6