Design

Bányai® - a név a magyar konyha- és fürdőszobabútor gyártásban a legmodernebb technikát és a tradicionális kézművességet képviseli.

A design és a kreativitás mellett a tartósságra való törekvés meghatározó szerepet játszik egy új Bányai® bútor születésénél. Célunk, hogy minden egyes bútorunk hosszú évekig szolgálja Önt. A legmodernebb bútoripari megoldások alkalmazása mellett, tömörfa és furnéros bútoraink frontjainak javarésze kézzel készül. A Bányai újra és újra a régi kézműves mesterek munkásságához nyúl vissza, mellyel egyben a hagyományokat is élteti.

A bútorok formaterveit a B4Design stúdiója alkotja. A Bányai Bútorok elképzeléseit és a fürdőszobabútorról alkotott elképzeléseit apró részleteséggel önti formába a Designercsapat. Környezettudatos látásmódjukkal legfőbb céljuk, hogy a termék megjelenése hosszú évek múltán is megőrizze frissességét. A gondos gyártás és az időtálló design egy igazi értékláncot eredményez, így a vásáréóinkat megkíméljük a szükségtelen kiadásoktól és a környezetünket is óvja a felesleges hulladékterheléstől.