Eredetiség, tartósság, formai szabadság. A Bányai Bútorok üzemében több mint húsz éve foglalkozunk Corian feldolgozással. A hosszú évek tapasztalata, és a folyamatos technológiai fejlesztések garantálják a minőséget. Legjobb tudásunk szerint, a legjobbat ajánljuk Önnek.

Corian/Staron

CORIAN® a Bányai Bútoroktól

Magyarországon elsőként készítettünk corianból készült termékeket. A több mint húsz éves feldolgozói tapasztalatunk garancia arra, hogy száz százalékban kihasználjuk a Corian adta lehetőségeket. A Bányai üzemben a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, a jelen kor kihívásainak legjobban megfelelő termékek születnek.

CORIAN® a konyhában

A konyhai munkapult nap mint nap nagy igénybevételnek van kitéve. Különböző munkafolyamatok zajlanak rajta, többféle anyaggal érintkezik, ezért itt az elsődleges szempont a higiénia és a tisztántarthatóság. Ennek a követelménynek a Corian maximállisan megfelel. 

CORIAN® a fürdőszobában

Fürdőszobába is tökéletes választás a Corian. Az anyag tulajdonsága mindig újabb tervezői és fejlesztési kihívásokra sarkall minket.  Saját fejlesztésű, Gaya mosdócsaládunk termékkínálata is ennek megfelelően folyamatosan bővül.  

CORIAN® a közösségi terekben

Kálvin Center-Projekt 2016

Lifestyle Hotel-Projekt 2011

K&H székház-Projekt 2011


Millenium Tower II.-Projekt 2010

Staron

A Staron, a Samsung akrillap márkája. Egy polimerizált, akrilgyanta kötésű ásványi lap.