Vasalatok

Vasalatok

A Bányai Bútoroknál alapkövetelmény, hogy csak a legjobb európai gyártók vasalatait szereljük be bútorainkba. Ez is hozzájárul bútoraink hosszú élettartamához. Azzal, hogy a belső felszereltséget is az Ön egyedi igényei szerint alakítjuk ki, felgyorsulnak  a konyhai folyamatok.

A konyha lényege, hogy vásárláskor már tudjuk, milyen igénybevételnek lesz kitéve új bútorunk. Ennek alapján alakítjuk ki a belső felszereltséget. Rengeteg konyhai elemből választhat, a teljesség igénye nélkül a legfontosabbakról itt olvashat. További lehetőségekről bemutatótermeinkben tájékozódhat.


Ajtóvasalatok
A modern és kiemelkedően pontos gyártási technológiánknak köszönhetően, az ajtók és fiókok előlapjai 3 mm-es hézagokkal illeszkednek egymáshoz. Az ajtó- és fiókelőlapok hosszú évek múltán sem lógnak meg, mivel kiváló minőségű vasalatok tartják őket. A vasalatokra Európa vezető vasalat-gyártóitói 200.000 hibamentes nyitást garantálnak.

Fiókok

Egy korszerű jól funkcionáló konyhában, sok fiókot építünk be. A fiók előnye, hogy rálátunk a bepakolt tartalomra, hiszen fiókjaink teljes szekrénymélységig kihúzhatóak. A beépített fékrendszer zajtalan mozgást, lágy záródást biztosít. A hozzá választható különféle rendszerezők segítségével tányérokat, fedőket, lábosokat, evőeszközöket, üvegeket, egyéb élelmiszereket is tárolhatunk benne. Választékunkban elérhetők a normáltól szélesebb, illetve mélyebb fiókok is, így a 120 cm-es szélesség, vagy 65 cm-es extra mélység is elképzelhető, 50 kg-os terhelhetőséggel. A fiókok használatával elkerülhető a sok hajolgatás és térdeplés, hiszen a fiókból felülről, kényelmesen emelhetünk ki bármit. A servo drive fiókrendszer, konyhabútorunk fiókjait önműködően mozgatja. A rendszer különlegessége, hogy egy mozdulattal akár több fiókot is kinyithatunk.

Kamraszekrény
A konyha melletti kamra kialakítása nem minden lakásban megoldható. Helytakarékos megoldásként ajánljuk a kamraszekrény beépítését, többféle megoldásból választhat. A képen látható fémkosaras variációnal a szerkény mélysége két részre oszlik. Az első kosarakat kézzel mozgatjuk, ami egy sínen előre csúszik, így elérhetővé válik a hátsó sor. További lehetőség, ahol az első kosarak az ajtóra vannak felszerelve, így nyitáskor már a hátsók is elérhetőve válnak. A fiókos variáció, ahol az ajtó egy sínen mozog, nyitáskor az ajtóra rögzített rekeszek több sorban láthatóvá válnak, a többi belső fiók a szekrényben marad, ezeket szükség szerint kézzel mozgatunk.
Kamraszerkény fém kosarakkal

Kosaras fűszertartó
A képen látható vasalat felső illetve alsó szerkényben is elhelyezhető. Alkalmas fűszerek, illetve egyéb apró tárolók elhelyezésére.
Kosaras fűszertartós elem

Forgópolcos sarokszekrény
Ezzel a megoldással kihasználjuk a sarkok holt terét. A képen látható körbeforduló tálcák az ajtólapokkal együtt forognak, így azok nem zavarják Önt a ki- és bepakolásnál. Többféle ajtómegoldással és belső tálcával rendelheti ezt a szekrényt. Egyes megoldásnál a tálcákat lehet kifordítani a szekrényből. Az ajtók halk és fékezett záródásáról a pántba épített ütközéscsillapítók gondoskodnak.
Sarokelem, körforgós tálcákkal

Magic Corner-L alakban nyitható sarokszekrény
Az L alakban nyíló sarokvasalat alkalmazásával maximálisan kihasználjuk a két szekrénysor találkozásánál kialakult, holt teret.

Magic Corner

Kihúzható fűszeres polcok
Az alsó szekrényeknél egy keskeny 15 cm-es helyet is jól kihasználhatunk fűszerek, olajok és egyéb apró főzéshez és sütéshez szükséges kellék tárolására. Praktikus, kényelmes és mindig könnyen hozzáférhető.