A tölgyfa és festett felületek társításának bemutatása kicsit másképp.

Konyhák

Egy jó konyhabútor elkészítéséhez megfelelő szakértelem, nagyfokú kreativitás és jó minőségű alapanyagok felhasználása szükséges. Minden egyes Bányai Konyhabútor ezen összetevők hozzáadásával készül, így tökéletes végeredményt kapunk. Büszkék vagyunk arra, hogy szakértőként segíthetjük Önt.

Fürdőszobák

Az előttünk álló napra való felkészülés fontos helyszíne a fürdőszoba. A Bányai Fürdőszobabútorok tervezésekor a design mellett a használhatóság a legfontosabb kritérium.Egy jól összehangolt bútornál minden kézre esik, így dinamikusabban, összeszedettebben indulhat a nap.

Corian/Staron

Ékes példája a természet és az emberi elme közös munkájának. A természetes kőpor és akrilgyanta ötvözetéből alkotott, szinte tökéletes anyag, ami hosszú éveken keresztül rendíthetetlenül szolgálja Önt. Az ÁDH lapok tulajdonságainak köszönhetően a formai kialakításnak csak a képzeletünk szabhat határt.

Bútorainkról

  • Vasalatok

    A Bányai Bútoroknál alapkövetelmény, hogy csak a legjobb európai gyártók vasalatait szereljük be bútorainkba. Ez is hozzájárul bútoraink hosszú élettartamához. Azzal, hogy a belső felszereltséget is az Ön egyedi igényei szerint alakítjuk ki, felgyorsulnak  a konyhai folyamatok.
  • Frontok

    A front formája, anyaga és színe határozza meg a konyhabútor stílusát. A Bányai Bútoroknál különös gondot fordítunk a frontfelületek megmunkálására. A fa frontok gyártáskor alapos válogatáson esnek át, ezzel biztosítjuk az egyenletes szín és a harmonikus rajzolatbeli megjelenést.
  • Korpuszok

    A korpusz maga a bútortest, melynek minősége meghatározza, és befolyásolja egy bútor élettartamát. A Bányai Bútorok üzemében különös gondot fordítunk a szekrénytestek gyártására.

Egyedi belsőépítészet

Az itt látható bútorok építész, belsőépítész partnereink tervei alapján a Bányai Bútorok műhelyében készültek.
Irodaházak, egészségügyi szolgáltatók, hotelek bútorzatának magas színvonalú kialakítása.