Konyhák

Legyen minőségi konyhája magyar gyártótól! A tervezéstől, a gyártástól, az összeszereléstől a szervizelésig segítjük önt, sok-sok know-how-val a legmagasabb színvonalon. Fennállásunk több, mint 45 éve alatt, több ezer bútor gyártási tapasztalatával rendelkezünk. Termékeinket a legújabb technológiák alkalmazása és a hosszú élettartam jellemzi. Büszkék vagyunk arra, hogy szakértőként segíthetjük Önt.

Fürdőszobák

Fürdőszoba kollekcióink a választás szabadságát nyújtják anélkül, hogy le kelljen mondania a harmóniáról és a funkcionalitásról. 1978 óta gyártunk bútorokat, a minőség és az odaadás olyan értékes örökség számunkra, melyet minden termékünk képvisel. Magas színvonalra és kifinomult részletekre törekszünk szem előtt tartva az igényt, hogy termékeink tökéletes technológiai háttérrel is rendelkezzenek.

Corian&Belsőépítészet

25 éve foglalkozunk corian feldolgozással, és több, mint 45 éve gyártunk bútorokat. Ez idő alatt szerzett tudás, tapasztalás biztosítja folyamatos fejlődésünket. Egy-egy belsőépítészeti bútorozás új kihívások elé állít bennünket, és mindig találunk kivitelezhető megoldást az elképzelésekre. Munkáinkban ötvöződik a rendelkezésünkre álló modern technológia és a tradícionális kézművesség.

Bútorainkról

  • Vasalatok

    A Bányai Bútoroknál alapkövetelmény, hogy csak a legjobb európai gyártók vasalatait szereljük be bútorainkba. Ez is hozzájárul bútoraink hosszú élettartamához. Azzal, hogy a belső felszereltséget is az Ön egyedi igényei szerint alakítjuk ki, felgyorsulnak  a konyhai folyamatok.
  • Frontok

    A front formája, anyaga és színe határozza meg a konyhabútor stílusát. A Bányai Bútoroknál különös gondot fordítunk a frontfelületek megmunkálására. A fa frontok gyártáskor alapos válogatáson esnek át, ezzel biztosítjuk az egyenletes szín és a harmonikus rajzolatbeli megjelenést.
  • Korpuszok

    A korpusz maga a bútortest, melynek minősége meghatározza, és befolyásolja egy bútor élettartamát. A Bányai Bútorok üzemében különös gondot fordítunk a szekrénytestek gyártására.

Egyedi belsőépítészet

Az itt látható bútorok építész, belsőépítész partnereink tervei alapján a Bányai Bútorok műhelyében készültek.
Irodaházak, egészségügyi szolgáltatók, hotelek bútorzatának magas színvonalú kialakítása.