Konyhák

Egy jó konyhabútor elkészítéséhez megfelelő szakértelem, nagyfokú kreativitás és jó minőségű alapanyagok felhasználása szükséges. Minden egyes Bányai Konyhabútor ezen összetevők hozzáadásával készül, így tökéletes végeredményt kapunk. Büszkék vagyunk arra, hogy szakértőként segíthetjük Önt.

Fürdőszobák

Az előttünk álló napra való felkészülés fontos helyszíne a fürdőszoba. A Bányai Fürdőszobabútorok tervezésekor a design mellett a használhatóság a legfontosabb kritérium.Egy jól összehangolt bútornál minden kézre esik, így dinamikusabban, összeszedettebben indulhat a nap.

Corian&Belsőépítészet

20 éve foglalkozunk corian feldolgozással, és 40 éve gyártunk bútorokat. Az ez idő alatt szerzett tudás, tapasztalás biztosítja folyamatos fejlődésünket. Egy-egy belsőépítészeti bútorozás új kihívások elé állít bennünket, és mindig találunk kivitelezhető megoldást az elképzelésekre. Munkáinkban ötvöződik a rendelkezésünkre álló modern technológia és a tradícionális kézművesség.

Bútorainkról

  • Vasalatok

    A Bányai Bútoroknál alapkövetelmény, hogy csak a legjobb európai gyártók vasalatait szereljük be bútorainkba. Ez is hozzájárul bútoraink hosszú élettartamához. Azzal, hogy a belső felszereltséget is az Ön egyedi igényei szerint alakítjuk ki, felgyorsulnak  a konyhai folyamatok.
  • Frontok

    A front formája, anyaga és színe határozza meg a konyhabútor stílusát. A Bányai Bútoroknál különös gondot fordítunk a frontfelületek megmunkálására. A fa frontok gyártáskor alapos válogatáson esnek át, ezzel biztosítjuk az egyenletes szín és a harmonikus rajzolatbeli megjelenést.
  • Korpuszok

    A korpusz maga a bútortest, melynek minősége meghatározza, és befolyásolja egy bútor élettartamát. A Bányai Bútorok üzemében különös gondot fordítunk a szekrénytestek gyártására.

Egyedi belsőépítészet

Az itt látható bútorok építész, belsőépítész partnereink tervei alapján a Bányai Bútorok műhelyében készültek.
Irodaházak, egészségügyi szolgáltatók, hotelek bútorzatának magas színvonalú kialakítása.