Enterieur

Black

A folyamatosan változó trendeknek köszönhetően a főzőfülkék időszaka már a múlté. Az Enterieur Black programmal a konyha fizikailag is bekerül az élettér központjába. A Bányai Bútorok ezzel a szokatlan termék- és térinterpretációval, a konyhát teljesen újradefiniálja.

Konyhák

Egy jó konyhabútor elkészítéséhez megfelelő szakértelem, nagyfokú kreativitás és jó minőségű alapanyagok felhasználása szükséges. Minden egyes Bányai Konyhabútor ezen összetevők hozzáadásával készül, így tökéletes végeredményt kapunk. Büszkék vagyunk arra, hogy szakértőként segíthetjük Önt.

Fürdőszobák

Az előttünk álló napra való felkészülés fontos helyszíne a fürdőszoba. A Bányai Fürdőszobabútorok tervezésekor a design mellett a használhatóság a legfontosabb kritérium.Egy jól összehangolt bútornál minden kézre esik, így dinamikusabban, összeszedettebben indulhat a nap.

Corian

Ékes példája a természet és az emberi elme közös munkájának. A természetes kőpor és akrilgyanta ötvözetéből alkotott, szinte tökéletes anyag, ami hosszú éveken keresztül rendíthetetlenül szolgálja Önt. A Corian tulajdonságainak köszönhetően a formai kialakításnak csak a képzeletünk szabhat határt.

Bútorainkról

  • Korpuszok

    A korpusz maga a bútortest, melynek minősége meghatározza, és befolyásolja a bútor élettartamát. A Bányai Bútoroknál különös gondot fordítunk a szekrénytestek gyártására.
  • Vasalatok

    A Bányai Bútoroknál alapkövetelmény, hogy csak a legjobb európai gyártók vasalatait szereljük be bútorainkba. A mai életvitelnek leginkább megfelelő konyhabútor felszereltségével segíti Önt a mindennapokban.
  • Frontok

    Az ajtólapok, fiókelőlapok meghatározó részei egy jó bútornak. A Bányai Bútorok tömörfa frontjainak alkatrészei gyártáskor alapos válogatáson esnek át, ezzel biztosítható az egyenletes szín és a harmonikus rajzolatbeli megjelenés.