Bányai Prémium Stúdiók

Bányai Bútorok Budapest Stúdió

Köszönti Önt a Bányai Budapest Stúdió!
Budapesten egy 250 m2-es bemutatóteremben tekintheti meg konyha- és fürdőszobabútorainkat. A bútorokat úgy terveztük meg, hogy prezentálják az általunk alkalmazott technikai megoldásokat. Így a beépített bútormechanikákat működés közben tesztelheti, megnézheti, kipróbálhatja mit vásárol, mire lesz valóban szüksége új bútorában. Így biztos lehet benne, hogy a méretre készített Bányai® bútora maximálisan személyre szabott, az Ön igényeit szolgája és igazodik a helyiség adottságaihoz is.
A legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználása, és a Bányai Bútorok 40 éves szakmai tapasztalata garancia arra, hogy Ön sokáig örömét lelje saját Bányai® bútorában.

Bányai Bútorok Pilisvörösvár Stúdió

Köszönti Önt a Bányai Pilisvörösvár Stúdió!
Pilisvörösváron egy 210 m2-es bemutatóteremben várjuk Önt! A kiállított konyha- és fürdőszobabútorokat úgy terveztük meg, hogy minél inkább bemutathassuk velük általunk alkalmazott technikai megoldásokat. A kiállítótérben így megtekintheti és működés közben tesztelheti a beépített bútormechanikákat. Fontosnak tartjuk, hogy a saját üzemünkben készült bútorok esztétikusak és jól használhatók legyenek. Tervezőink hasznos tanácsokkal segítik Önt, így az elképzelései alapján egy méretre készített egyedi Bányai® bútor birtokosa lesz.
A legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználása, és a Bányai Bútorok 40 éves szakmai múltja garancia arra, hogy sokáig örömét lelje egyedi Bányai® bútorában.

Bányai Bútorok Szeged Stúdió

Köszönti Önt a Bányai Szeged Stúdió!

Bányai® konyhabútorát illetve füdőszobabútorát már 2001 óta megvásárolhatja Szegeden. 400 m2-es bemutatótermünkben szakemberek segítik Önt a tervezésben. A bútorokat úgy terveztük meg, hogy prezentálják az általunk alkalmazott technikai megoldásokat. A beépített bútormechanikákat működés közben tesztelheti, megnézheti, kipróbálhatja mit vásárol, mire lesz valóban szüksége új bútorában. Így biztos lehet benne, hogy a méretre készített Bányai® bútora maximálisan személyre szabott, az Ön igényeit szolgája és igazodik a helyiség igényeihez is.
A legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználása, és a Bányai Bútorok 40 éves szakmai múltja garancia arra, hogy Ön sokáig örömét lelje saját Bányai® bútorában.

Konyhalux 2 Debrecen Stúdió

"Elégedettek a vásárlóink, mert a Bányai Bútorok maximális precizitással, a legapróbb részletekre ügyelve, kifogástalan minőségben készülnek. Mi pedig tíz éves szakmai gyakorlattal tervezzük meg és építjük be a Bányai konyha- és fürdőszobabútorokat."
(Konyhalux Kft. vezetője, Hódos Péter)