Bányai® Spark 1

Természetes szépség

A Spark fürdőszobabútor az egyszerűség luxusát képviseli. Egyszerű, esztétikus formái szándékosan felfedik és hangsúlyozzák a fa természetes tulajdonságait és jellemzőit. Időtálló, értékálló, egyenes, természetes és egyben felelősségteljes.
Az itt felhasznált anyagok

Bányai® Spark 1 Természetes szépség

A Spark bútor egyedisége, hogy az ajtó és fiókfrontok belesimulnak a szekrénytestbe, ez lágy, kecses megjelenést kölcsönöz a bútornak. A zárt szekrények elegáns gérekben találkoznak a nyitott elemekkel. Az egyedileg, kézműves technikával készült tölgyfa fogantyúk fokozzák a természetes összhatást, és tökéletes kiegészítői a szekrényeknek. A Spark bútorcsalád tömör tölgyfából készül. Ha színesebbé tennénk az összeállítást, a frontok szatinált, festett üveggel kombinálhatók, ami 15 színárnyaltban elérhető. A Spark tömörfa bútorkollekcióinkat megrendelésre gyártjuk, a rendelkezésre álló bőséges szekrénykínálat és anyagvariáció sokféle megoldást kínál. Lehetővé teszi, hogy saját igénye szerint állítsa össze fürdőszoba berendezését.

A bútorcsaládhoz tervezett tükör egy szép fakeretbe került, belül, körben integrált LED világítással, mely árnyékmentes megvilágítást biztosít.

A tükrök okostükör vezérléssel is rendelhetők, ezzel a funkcióval elérhető a zene hallgatás, a páramentesítés és a világítás színhőmérsékletének változtatása.

Termék leírás:

Bútor típusa: Spark 1.

Frontok anyaga, színei: natúr tölgy
Fiókrendszer: teljes mélységig kihúzható, fékezett záródású, magasított üvegoldallal
Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával renkelkező, fékezett záródású kivető pántok
Szekrények belső polcai: üvegpolcok

Tükrök:Minden Bányai tükör alapfelszereltsége a fényerőszabályozás és a páramentesítés-tükörfűtés, mely a tükörfelületről, éritőkapcsolóval működtethető

opcionálisan rendelhető kiegészítők

Extra felszereltség okostükör vezérlés: A tükrök okostükör vezérléssel is rendelhetők. A kijelzőn megjelenik óra, hőmérséklet, beépített bluetooth hangszóró, mely okostelefonról működtethető, a világítás  szíhőmérséklete, és fényereje is szabályozható

Extra felszereltség fiókok: a fiókok üvegoldal magasítása rendelhető belső világítással, fakeretes fiókrendezővel