Emberemlékezet óta főzünk. Ennek a helye a konyha. A mai felhasználók kívánságai szerteágazóak. Az otthoni tűzhely mellett hobby szakácsok, háziasszonyok, háziurak, gasztro bloggerek vagy akár profi séfek állnak. A Bányai bútorok válasza erre egy olyan konyhabútor, mely sokrétű, személyre szabott és tartós. Mert mi szeretjük a konyhát. Bányai® 1978 óta.

Frontok

Frontok

A front formája, anyaga és színe határozza meg a konyhabútor stílusát. A Bányai Bútoroknál különös gondot fordítunk a frontfelületek megmunkálására. A fa frontok gyártáskor alapos válogatáson esnek át, ezzel biztosítjuk az egyenletes szín és a harmonikus rajzolatbeli megjelenést.


Számtalan frontfelület közül választhat, melyek külnféle anyagokból készülhetnek, sokféle színben elérhetőek és különböző árkategóriába esnek. A frontok anyaga lehet laminált, fóliás, festett, furnérozott és illetve tömörfa. Gyártáskor minden bútoralkatrész alapos válogatáson esik át. Különös gondot fordítunk a tömörfa és furnéros frontoknál fellépő szín és rajzolatbeli megjelenésre. A fafurnérozott frontoknál a bútor mindig azonos kötésből készül. Ez azt jelenti, hogy a furnér színe, rajzolata egységes lesz a bútoron. A modern és kiemelkedően pontos gyártási technológiánknak köszönhetően, az ajtók és fiókok előlapjai 3 mm-es hézagokkal illeszkednek egymáshoz. Az aktuális frontokról és színekről bemutatótermeinkben tájékozódhat.