A meleg hatású, gyönyörű textúrákkal rendelkező természetes fából készült Spark fürdőszobabútor beköltözhet akár az Ön fürdőszobájába is!  15 féle színben elérhető szatinált üvegfrontokkal színesítheti az összeállítást.
Az itt felhasznált anyagok

Bányai® Spark 2

A Spark bútor egyedisége, hogy az ajtó és fiókfrontok belesimulnak a szekrénytestbe, ez lágy, kecses megjelenést kölcsönöz a bútornak. A zárt szekrények elegáns gérekben találkoznak a nyitott elemekkel. Az egyedileg, kézműves technikával készült tölgyfa fogantyúk fokozzák a természetes összhatást, és tökéletes kiegészítői a szekrényeknek. A Spark bútorcsalád tömör tölgyfából készül. Ha színesebbé tennénk az összeállítást, a frontok szatinált, festett üveggel kombinálhatók, ami 15 színárnyaltban elérhető. A Spark tömörfa bútorkollekcióinkat megrendelésre gyártjuk, a rendelkezésre álló bőséges szekrénykínálat és anyagvariáció sokféle megoldást kínál. Lehetővé teszi, hogy saját igénye szerint állítsa össze fürdőszoba berendezését. Fürdőszobánk üde színfoltja lehet a fotókon is látható lábakon álló mini komód, melyen az üvefront színe választható.

A bútorcsaládhoz tervezett tükör egy szép fakeretbe került, belül, körben integrált LED világítással, mely árnyékmentes megvilágítást biztosít.

A tükrök okostükör vezérléssel is rendelhetők, ezzel a funkcióval elérhető a zene hallgatás, a páramentesítés és a világítás színhőmérsékletének változtatása.

Termék leírás:

Bútor típusa: Spark 2.

Frontok anyaga, színei: natúr tölgy

Szatinált üvegfront: 15 színből választható, a fotón krétakék színben
Fiókrendszer: teljes mélységig kihúzható, fékezett záródású, magasított üvegoldallal
Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával renkelkező, fékezett záródású kivető pántok
Szekrények belső polcai: üvegpolcok

Mosdótál: Laufen New Classic

Tükrök: 2ZSRTTIKRL75 fehér lakkozott tükörkeret, a tükör indirekt világítással, touch vezérléssel páramentesítővel, csak fehér színben elérhető. Minden Bányai tükör alapfelszereltsége a fényerőszabályozás és a páramentesítés-tükörfűtés, mely a tükörfelületről, éritőkapcsolóval működtethető

opcionálisan rendelhető kiegészítők

Extra felszereltség okostükör vezérlés: A tükrök okostükör vezérléssel is rendelhetők. A kijelzőn megjelenik óra, hőmérséklet, beépített bluetooth hangszóró, mely okostelefonról működtethető, a világítás  szíhőmérséklete, és fényereje is szabályozható

Extra felszereltség fiókok: a fiókok üvegoldal magasítása rendelhető belső világítással, fakeretes fiókrendezővel