Construma Otthon Design 2024

Construma Otthon Design 2024

A Construma Otthon Design kiállításon új, 2024-es fürdőszobabútorainkat és konyhabútorainkat mutatjuk be.  Örömmel látjuk Önt!

Rendezvény helyszíne: HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ         

Mikor:                         2024. április 10-14 

Fürdőszoba stand:       G pavilon 202/B 

Konyha stand:             H pavilon 303 /A

                

A konyhai standon láthatók az új tervezésű, és gyártású konyhabútoraink. A megújult konyhai elemrendszer, és az új tervezés segít, hogy a főzés és konyhai munka kényelmes és élvezhető legyen.  Egy olyan rendszert dolgoztunk ki, amivel centiméter pontosan be tudjuk állítani a pult magasságát, a konyha használójához és a funkciókhoz illően optimalizálva a műveleti zónákat. A főzőzónát érdemes alacsonyabbra pozicíonálni, míg a mosogatózónát magasabbra, így nem kell behajoni mosogatás közben, ez kíméli a hátat, mivel nem kell felvenni egy előre görnyedő testtartást.

A fürdőszobai standon is újdonsággal készülünk.  A Bányai® fürdőszobabútorok sajátossága, hogy Ön az adott bútorcsalád moduláris felépítésének köszönhetően megalkothatja személyre szabott, egyedi igényeire szabott Bányai® fürdőszobabútorát.


Nézzen be hozzánk a kiállításra és mi örömmel megmutatjuk, hogy miért egyedi és utánozhatatlan egy Bányai ® konyha és Bányai ® Fürdőszobabútor! Minőség, szakértelem 1978 óta!