Enterieur

Navy

Az Enterieur Navy tervezésekor az eredeti koncepció, egy hajóbelső megalkotása volt. A beépített konyhához csatlakozó nappali részben, a konyha folytatásaként ugyanazok az alapanyagok jelennek meg. Az intarziás diófrontok, a tiffany üveges szekrények, a Corian® munkapult színe összességében az elegancia megteremtéséért felelős. Ebben az összeállításban maximálisan megvalósul a konyha és a nappali egységesítése.
Az itt felhasznált anyagok

Enterieur Navy

Az Enterieur Navy nappali-konyha együttesének meghatározó anyaga a diófurnér, ami nemes megjelenést kölcsönöz a bútoroknak. Az összeállítás unikuma az intarziás technikával kialakított dióbetétes frontok alkalmazása.  A motívum az oldalfalburkoláson is megjelenik. A falakat bőrrel borítottuk, a kazettás mennyezet belseje magasfényű akril, mely a visszatükröződésnek köszönhetően tágítja a teret. A konyhabútor viszonylag kis alapterületen helyezkedik el, ötletes megoldásainak köszönhetően mégis számtalan rakodóhelyet biztosít. A munkapult, a hátfal és a mosogatómedence ugyanolyan színű corianból készült, ami a nappali kandalló burkolásában is megjelenik. A hézagmentes illesztéseknek köszönhetően maximális higiéniát biztosít. A konyhatérhez csatlakozó ücsörgő, a kényelmes bőr ülőgarnitúrával és kandallóval, meghitt beszélgetések színhelyéül szolgál.    

Részletes adatok:


Bútor típusa:
Navy Dió
Bútor színei:
natúr dió, vanília
Bútor anyaga: diófa furnéros bútorlap
Munkalap: Corian® Clam Shell
Fiókrendszer: fémmel és bőrrel kombinált fiókbelső, mely teljes mélységig kihúzható és fékezett záródású
Pántok:
120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával rendelkező, fékezett záródású kivető pántok
Tárolóhelyek: 
kihúzható kamraszekrény; kihúzható fűszertartó elem; kihúzható konyharuhatartó, fiókos és polcos szekrények; sütő alatti fiók; evőeszköztartó