Az új trendeknek megfelelően, a Bányai® konyhavilág is változik. Merőben új megoldásokat alkalmazva, rég elfeledett anyagokból tervezett modelljeinkkel kívánjuk prezentálni, mit is jelent számunkra a konyha. Ami már nem csupán egy különálló főzőhelyiség, hanem életterünk központja, egy valóságos kommunikatív tér. Középpontjában egy olyan konyhabútorral, mely egyéni, egyedi, egyszeri és utánozhatatlan.

Altis Teak-fehér

A teak fát a hajógyártásnál is előszeretettel használják, hiszen kiváló tulajdonságainak köszönhetően jól tűri a vizes és párás közeget. A Bányai Altis konyhabútor egyes frontjai az örök klasszikus, a fehér szín matt és magasfényű változataival készültek. Az összeállítás különlegessége, a bútorba épített sztereo hangrendszer, mely észrevétlenül simul bele a konyhai elemekbe, és minden típusú zenelejátszóról hallgathatjuk kedvenceinket.

A bútor egyes elemei fogantyú nélküli frontokkal készültek, melyek nyitásáról beépített motoros elektromechanika, illetve manuális, tip-on technika gondoskodik. Magyarországon elsőként alkalmaztuk azt a fiókrendszert mely 40-80 kg teherbírás mellett, lassú csukódásnál illetve erős becsapásnál is ugyanolyan hatékonyan, zajmentesen záródik.

Részletes adatok:

Bútor típusa:
Altis Teak-fehér
Bútor színei: Teak fa, magasfényű és matt fehér
Munkalap: Corian® munkalap
Fiókrendszer: fémoldalas, teljes mélységig kihúzható, fékezett záródású
Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával rendelkező fékezett kivető pántok
Egyéb vasalatok: A felső elemek tartalmaznak fékezett záródású, kiegyensúlyozott* felfelé bukó ajtókat
Tárolóhelyek: fiókos elemek: evőeszköztartó, csúszásgától tányérrendező, egyéb rendszerezők, álló szekrények:kosaras lapozható kamraszekrény, polcos elemek, felső és alsó szekrények: polcos, belső fiókos megoldások 

* A felfelé nyíló ajtó visszazuhanását megakadályozó mechanika