Altis HiGo

tölgyfa-akril

A mélyített pórusú tölgyfa tapintásánál érezzük a fa erezetét, az anyag mélységét. Ezt a természetközeli állapotot a tölgyfa egyedi, különleges megmunkálásával értük el.

Altis HiGo tölgyfa-akril

A konyhabútor alsó elemsora és a sziget szekrényei fogantyú nélkül készültek. Ezek nyitásáról beépített motoros elektromechanika, illetve manuális, tip-on technika gondoskodik. A konyhabútorba új fiókrendszert terveztünk,  mely 40-80 kg teherbírás mellett, lassú csukódásnál illetve erős becsapásnál is ugyanolyan hatékonyan, zajmentesen záródik. A felső elemsorba egy beépíthető sztereo hangrendszer került, mely észrevétlenül simul bele a konyhai elemekbe, és minden típusú zenelejátszóról hallgathatjuk kedvenceinket. A mintakonyhába a Miele 6000-es csúcstechnológiás konyhagépeit építettük be.

Részletes adatok:

Bútor típusa:
felső elemek: HI-GO akril, alsó elemek: Altis vad tölgy
Bútor színei: grafit vad tölgy, homokszínű akril
Munkalap: Corian® munkalap; Deep Night Sky
Fiókrendszer: fémoldalas, teljes mélységig kihúzható, fékezett záródású
Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával rendelkező fékezett kivető pántok
Egyéb vasalatok: A felső elemek tartalmaznak fékezett záródású, kiegyensúlyozott* felfelé bukó ajtókat
Tárolóhelyek: fiókos elemek: evőeszköztartó, csúszásgától tányérrendező, egyéb rendszerezők, álló szekrények:kosaras lapozható kamraszekrény, polcos elemek, felső szekrények: polcokkal; alsó szekrények: fiókok, tolóajtós elemek, belső fiókos megoldások; szelektív hulladékgyűjtős elem, a tároló felett kis polccal kiegészítve, melyet a mosogatószekrénybe építettünk be

* A felfelé nyíló ajtó visszazuhanását megakadályozó mechanika