A kézműves kultúra és a minimalista design találkozása. Amikor a lakáskultúra találkozik a személyes szabadsággal, a tradicionális kézművesség társul a modern technikával, és az esztétika összefonódik a funkcionális, egyszerűsített designnal ekkor születik egy igazi Bányai® bútor.

Pure olajozott tölgyfa

Kifinomult arányok és a tiszta tér könnyedsége fonódnak lágyan össze az új tervezésű konyhavilágban, melyet összetéveszthetetlen stílus és elegancia fémjelez. A nyers beton és a természetes valójában megjelenő tölgyfa találkozása ez, ahol a beton homogenitását mintegy megtörik a lebegő tölgyfa szekrények.

A konyhabútor tölgyfa frontjainak tapintásánál érezzük a fa erezetét, az anyag mélységét. Ezt a természet közeli állapotot a tölgyfa egyedi, különleges megmunkálásával értük el. A konyhabútorba új fiókrendszert terveztünk,  mely 40-80 kg teherbírás mellett, lassú csukódásnál illetve erős becsapásnál is ugyanolyan hatékonyan, zajmentesen záródik. A gépeket körbeölelő, szekrények motorizáltak, a front enyhe nyomására nyílnak és záródnak. A konyhabútorokba a Miele 6000-es csúcstechnológiás konyhagépeit építettük be.

Részletes adatok:

Bútor típusa:
Pure olajozott tölgyfa
Bútor színei: tölgyfa
Munkalap: Corian® munkalap
Fiókrendszer: fémoldalas, teljes mélységig kihúzható, fékezett záródású
Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával rendelkező fékezett kivető pántok
Egyéb vasalatok: A felső elemek tartalmaznak fékezett záródású, kiegyensúlyozott* felfelé bukó ajtókat
Tárolóhelyek: fiókos elemek: evőeszköztartó, csúszásgától tányérrendező, egyéb rendszerezők, álló szekrények:kosaras lapozható kamraszekrény, polcos elemek, felső és alsó szekrények: polcos, belső fiókos megoldások 

* A felfelé nyíló ajtó visszazuhanását megakadályozó mechanika