Az M1 bútorprogram kuriózuma a vékony lapokból kialakított ajtó- és fiókfrontok. A kerekített árnyékfogantyús kialakítás kihangsúlyozza a frontelemek kecsességét.

Arteggo M1

A bútrocsalád elemválasztéka lehetővé teszi, hogy fürdőszobájának berendezését kedvére alakítsa. Kínálatunkban megtalálja a klasszikus porcelán mosdótálas szekrényeket, és a mosdópultos rendszerket is, melyek több tervezési lehetőséget biztosítanak azáltal, hogy a szélesség itt mm pontosan változtatható bizonyos tartományon belül. A fotógalériában mindkettőre talál tervezési példát. 

Az M1 bútornál az árnyékfogantyús kialakítás megkönnyíti a tisztántartást. A  kialakított rés rejtett LED világítással is felszerelhető ami kiemeli az ajtók, fiókok formáját. A világítást a szekrény oldalába épített apró kapcsolóval működtetheti.

A mosdó feletti zónát is kedvére berendezheti. Tükrös szekrényeinket ajánljuk, ha erre a területre is pakolna. Amennyiben a szellősebb megoldást kedveli, többféle alakú tükör közül választhat, ezek  világítással és anélkül is készülhetnek. Az M1 választékban szereplő tükrös szekrények energiatakarékos LED világítással vannak ellátva amit a szekrénybe épített kapcsolóval működtethet.

A LED tükrökhöz páramentesítőt is rendelhet, ami zuhanyzás, fürdés után is észrevétlenül tisztára varázsolja a tükörfelületet.

Minőség a részletekben

matt és magasfényű színek
vastag élzárással a látszó oldalakon
Front-és korpusz színek választhatók, kombinálhatók
széles típusválaszték a személyre szabható megoldásokért
nagyszabású rakodóhelyek
Nagy LED világító felületek, energiatakarékossági osztály A
teljes mélységig kihúzható fiókok, fiókfékkel
beépített ajtóütközés csillapítással
állítható polcok