A Picante fürdőszobabútor program meghatározó formai eleme, hogy a szekrénysarkok finoman gömbölyítettek. Picante bútorát tetszés szerint rendelheti fogantyúval vagy fogantyú nélküli frontokkal is. A fogantyú nélküli változanál push to open technológiát építünk a fiókokba. A fiókok nyomásra nyílnak, becsukáskor egy beépített fék biztosítja a becsapódásmentes záródást.

Arteggo Picante

A Picante bútorcsaládban a tárolóhelyek is funkcionálisak. A mosdótál alatti szifonfiókokba egy műanyag rendezőt építünk be, mely kisebb pipereszerek tárolására alkalmas. Az alsó fiók mindig magasabb, így bőséges helykínálattal teszi gondtalanná a hétköznapjait.

A WC és mosdótér elválasztására a Picante programban is elérhető térelválasztószerkényt ajánljuk. Az intim tér kialakítása mellett a szekrény értékes tárolóhelyeket kínál. A szerkény belseje polcokat rejt. A WC papíradagoló elegáns rozsdamentes acélból készül.

Minden tükör energiatakarékos LED világítással van ellátva. A tükörlapok fényét rejtett billenőkapcsolóval lehet vezérelni, az opcionálisan rendelhető páramentesítő zóna gondoskodik a kristálytiszta tükörfelületről.


Minőség a részletekben

matt és magasfényű színek

vastag élzárással a látszó oldalakon
Front-és korpusz színek választhatók, kombinálhatók
széles típusválaszték a személyre szabható megoldásokért
nagyszabású rakodóhelyek
Nagy LED világító felületek, energiatakarékossági osztály A
teljes mélységig kihúzható fiókok, fiókfékkel
beépített ajtóütközés csillapítással
állítható polcok