Arteggo Laundry

Mosókonyha berendezés

A Laundry mosókonyhabútort a háztartási helyiség optionális berendezéséhez fejlesztettük. A Laundry moduláris rendszer, így tetszőlegesen összeépíthető, mindenkinek a saját igényei szerint.

Arteggo Laundry Mosókonyha berendezés

A mosótorony masszív anyagból készül, a gépek tárolására alkalmas. Ezt a modult önmagában is elhelyezheti a fürdőszobában.

Az elemválasztékban az ajtós szekrények is rendelkezésre állnak, így a mosó vagy szárítógépet ajtó mögé is elrejtheti. A mosatlan szortírozásában és tárolásában a kihúzható kétrekeszes, kivehető szennyestartó segít. A mosógép alatt elhelyezkedő fiók úgy lett méretezve, hogy a legmagasabb mosóporos doboz is elférjen, benne. A mosó és szárítógép szekrényei alá egy kihúzhatós polcot terveztünk, ami nagy teherbírású, és a ruhák ki- és bepakolásnál van segítségünkre, ezáltal nem kell mélyre hajolgatni. 

A munkapultba építhető medence, az áztató medence több ruhát  képes elnyelni mint a hagyományos mélységű mosdók. Itt választhat rozsdamentes medencét hagyományos munkapullttal, vagy corian anyagból készült medencét egybeépített corian munkapulltal.

Ismeri a CORIAN® anyagot? Munkapultokat és különféle mosogató és mosdómedencéket gyártunk belőle. Ellentétben a porcelán mosdóval a CORIAN® mosdó és mosogató medence teljes vastagságában homogén, nem fedi semmiféle bevonat, így hosszú idők múltán sem repedezik. Az óvatlanul lehulló nehezebb tárgyak sem okoznak maradandó károsodást, mivel nem olyan rideg, mint a kerámia szaniter. Pórusmentes anyag, így könnyen tisztítható, sterilizálható és a hajfestéknek is ellenáll. Antibakteriális, steril műtökben is használják ezt az anyagot már 50 éve.