Bányai Nyílt Nap/2018.06.09. 9-14 óráig

Bányai Nyílt Nap/2018.06.09. 9-14 óráig

Örömmel látunk vendégül, csatlakozz hozzánk!

Lesz étel, ital, műsorok gyermekfoglalkoztató és persze nyerménybútor!

A nap háziasszonya Peller Anna!

Nyereményjáték egy értékes Bányai fürdőszobabútorért.

Nyereményjáték leírása: Gyere el a nyílt napra június 9-én, regisztrációdat dobd be a kihelyezett gyűjtőládába, legyél itt a sorsoláson, ami kb. 13-14 óra között várható. Itt három játékost sorsolunk ki, ők részt vesznek egy játékban. A nyertesé lesz ez a csodás fürdőszobabútor.

Programok:

Gankaku karate bemutató, kipróbálható játékokkal, Rainbow Team, Adenssa Dance, Future Dance, Introdance táncbemutatói, Salsa tanulás Koczka Gáborral

A gyerekek ugrálhatnak a légvárban, kézműveskedhetnek Anzsi nénivel, táncolhatnak és harcművészeti játékokat próbálhatnak ki.

Büfénkben virslivel, sörrel, és frissítő italokkal vendégeljük meg látogatóinkat.

A piactéren saját gyártású bútorainkat értékesítjük 50-70 %-os kedvezménnyel. De vásárolhatók fürdőszobai kiegészítők, és porcelán és öntött márvány mosdótálak is.

Nyeremény: A fotón látható csodaszép, fafurnéros Bányai Instruo fürdőszobabútor, mosdóalatti szerkény fiókkal és nyitott fakkal, Laufen porcelán mosdótállal, csaptelep nélkül, tükörlap LED energiatakarékos világítással, alatta egy nyitott polccal. A létra illusztráció! :)


A nyílt nap

helye: Bányai Bútorok Kft. 2085 Pilisvörösvár, Kamilla utca 4, Pilisvörösvár irányából- Pilisvörösvár táblát elhagyva , még körforgalom előtt a Toyota kereskedésnél jobbra eső utcában; Budapest felől még Pilisvörösvár előtti körforgalom után az első utca balra

ideje :  2018. június 09, szombat 9-14 óráig!