Együttműködés a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Agora Informatoriumával

Együttműködés a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Agora Informatoriumával

A jövő lakása Bányai® bútorokkal berendezve

2013. március 28-án nyitják meg az Intelligens Otthon című kiállítást, mely két évig látogatható a Szegedi Tudományegyetem, Szent-Györgyi Albert Agóra Informatoriumában.  A lakás berendezését saját terveink alapján pilisvörösvári üzemünkben gyártottuk le.

A Szegedi Tudományegyetem tudományos aktivitásának bemutatására a Szent-Györgyi Albert Agórán belül  létrehozta az Informatoriumot, ami egy kétszintes, 400 négyzetméter összterű, szuperintegrált fizikai tér.  Ebben a disszeminációs térben mutatkozik be a jövő lakása. A Bányai Bútorok Kft. életében folyamatosan jelen van az innováció, hiszen kedvező piaci helyzetének megtartásához, haladnia kell a korral, élenjárónak kell lennie. Szívesen áll minden olyan kezdeményezés mellé, mely a megismerést, a tudást szolgálja. Ezért is fontos mérföldkő a cég életében ez a közös projekt, mely egy hazai vállalkozás és egy hazai egyetem közös munkájából született.
"Örömmel vállaltuk a felkérést, és igyekeztünk a rendelkezésünkre álló anyagok felhasználásával, a legjobb tudásunk szerint megalkotni a lakás  bútorzatát."