A Reflexion 2, a Reflexion fürdőszobabútorprogram kollekció frissítése. Fontosnak tartjuk, hogy a folyamatos fejlesztéseinket kövessék bútormodelljeink.
Az itt felhasznált anyagok

Reflexion 2

A program különlegessége az ajtó és fiókfrontokon megjelenő vékony üveglap, mely könnyed megjelenést kölcsönöz a fürdőszobabútornak. Az összeállítás többféle színben rendelhető; háromféle mostólállal kombinálható; tükörlappal illetve tükrös szekrénnyel is variálhatjuk az összeállítást. Mindkét variáns tartalmaz energiatakarékos LED világítóegységet. A tükrös szekrényeknél a LED világítás az ajtó anyagába lett integrálva, így a világítóegység a szekrénytest belső teréből nem vesz el helyet. A szekrénybe polcokon kívül  konnektort is beépítettünk. A tükörlapos modellnél a tükörkeretben megjelenő szín harmonizál a bútor színével. A mosdóalatti szekrény fiókos kialakítású, a látható külső fiók egy belső kisebb fiókot is tartalmaz, mely a szifont körbeölelve hasznos tárolóhelyként szolgál az apróbb tárgyainknak. Az összeállítások félszekrényekkel, állószekrényekkel variálhatóak, melyek igény szerint tartalmazhatnak  szennyestartót, fiókokat illetve polcokat. A félszekrények tetejét a mosdótálhoz illő vékony corian lappal fedtük be.

Részletes adatok:

Bútor típusa:
BB Reflexion 2
Frontok színei: Magasfényű fehér, Magasfényű fekete, magasfényű vanília

Blende színek: fekete, olívia, wenge
Mosdótál: Laufen porcelán; öntött ásvány; Gaya-Corian
Fiókrendszer:
fémoldalas, teljes mélységig kihúzható, fékezett záródású
Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával rendelkező, fékezett záródású kivető pántok
Tárolóhelyek: tükrös szekrény polcokkal, integrált LED világítással, kapcsolóval, konnektorral;tükörlap inegrált LED világítással, állószekrény polcokkal, félszekrény: fiókkal, szennyestartóval