Fürdőszobába is tökéletes választás a Corian. Az anyag tulajdonsága mindig újabb tervezői és fejlesztési kihívásokra sarkall minket.  Saját fejlesztésű, Gaya mosdócsaládunk termékkínálata is ennek megfelelően folyamatosan bővül.  

CORIAN® a fürdőszobában

A CORIAN® kiváló választás a vizes helyiségekbe is. Felülete pórusmentes, nem szívja magába a szennyeződéseket és könnyen tisztántartható. Ellenáll a penészesedésnek és a rozsdásodásnak, ezzel gyakorlati és higiénikus segítséget nyújt a használónak. A porcelánnal ellentétben felületén hosszú évek múltán sem jelennek meg repedések. Gyakran előfordulhat, hogy a fürdőszobabútor felső elemeiből egy-egy nehezebb parfümös üveg, arcvizesüveg zuhan a mosdómedencébe. Ez a Corian mosdótálakon nem okoz felületi sérülést. A CORIAN® előnye, hogy homogén felületek, egybefüggő mosdópultok alakíthatók ki belőle. A mélyhúzott mosdótálak egy speciális gyártási technológiai eljárással készülnek, ragasztás, vágás nélkül. Azonban az alulról beragasztott mosdókagylóknál is eltűntetjük az éleket, illesztéseket, ahol a szennyeződés megtapadhatna.

CORIAN® -ból készülhet különálló mosdó, mosdópult, illetve egyéb fürdőszobai kiegészítő is. Kád, zuhanytálca, zuhanykabin is készülhet coriánból. Erről fotó a képek között található.

Gaya mosdócsalád, a Bányai Bútorok saját fejlesztésű Corian terméke

2008-ban hosszú fejlesztési és tesztelési szakasz eredményeként, bevezettük a piacra a Gaya mosdócsaládot. A család tartalmaz mosdópultra ültethető és pultba integrált tálakat is. Nagy előnye, hogy nem csak Corian felületre, hanem bármely más anyagú (kő, dekorlap) mosdópultra is alkalmazható. A Gaya mosdócsalád azért születhetett meg, mert felmerült az igény a corianpulttal azonos színű medencék alkalmazására. Így az ívek, formák színek tökéletes összhangot teremtenek. 


A galériában bemutatkozó Gaya mosdók, bármely Corian színből rendelhetők.