Társaságkedvelő, nagyvonalú, impozáns.  A grandiózus méretű konyhában, hobby szakácsok, háziasszonyok, háziurak, gasztro bloggerek vagy akár profi séfek is otthon érezhetik magukat. A Bányai Bútorok célja, hogy vásárlói számára olyan konyhabútort készítsen, mely sokrétű, személyre szabott és tartós.
Az itt felhasznált anyagok

2016-os konyhavilág

A hátsó falrészt teljes egészében beépítettük. A természetes pácolt tölgyfa fafurnér felületek mögött rengeteg praktikus tárolóhely kapott helyet, mint például kamraszekrények, polcos, fiókos elemek, ötletes vasalatokkal felszerelve. Ide helyeztük el a háztartási gépeket is, mint a hűtőszekrényt, a sütőt, a gőzpárolót és a kávéfőzőt. A hangszorót, mely automatikusan kapcsolódik az Ön elektromos eszközéhez, így főzés és étkezés közben is hallgathatja kedvenc zenéit. A fal előtti konyhasziget betonhatású frontjaihoz jól illik a vastag, sötét színű corian munkapult. Ide építettük be a mosogatóegységet, mellé az indukciós tűzhelyet és a pultból kiemelkedő elszívót. A konyhapulthoz csatlakozó tölgyfa asztal különlegessége, hogy a beépített elektronikának köszönhetően, különböző magasságig emelhető illetve süllyeszthető. Így étkezőasztalként és bárpultként is funkcionál, a beállítási lehetőségekkel teljesen egyénre szabva.

Részletes adatok:

Bútor anyaga
pácolt tölgyfa, beton, corian
Munkalap: Corian® munkalap, hozzá csatlakozó tölgyfa asztalall, mely egy elektromos emelőszerkezetet tartalmaz, és több ponton is megállítható.
Fiókrendszer: fémoldalas, teljes mélységig kihúzható, fékezett záródású
Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával rendelkező fékezett kivető pántok
Egyéb vasalatok: A felső elemek tartalmaznak fékezett záródású, kiegyensúlyozott* felfelé bukó ajtókat
Tárolóhelyek: A hátsó fal rengeteg tárolóhelyet kínál. fiókos elemek: evőeszköztartó, csúszásgától tányérrendező, egyéb rendszerezők, álló szekrények:kosaras lapozható kamraszekrény, polcos elemek, felső szekrények: polcokkal; alsó szekrények: fiókok, belső fiókos megoldások; szelektív hulladékgyűjtős elem, a tároló felett kis polccal kiegészítve, melyet a mosogatószekrénybe építettünk be