A Relif 5 fürdőszobabútor kollekció különleges hullámos mélymarással készült frontjaival első pillantásra rabul ejt. Elegáns, egyedi és összetéveszthetetlen. 
Az itt felhasznált anyagok

Relif 5

Festett és fafurnéros anyagokból választhatunk, és akár egy szekrényen belül is kombinálhatjuk az anyagokat, színeket. A fafurnéros korpuszt feldobja egy színre festett ajtó vagy fiókfront párosítása, így egyéni ízlése szerint alakíthatja fürdőszobabútorát. Ez a kifinomult fürdőszobabútor kollekció azoknak készül, akik értékelik a modern kivitelezéssel készült bútorokat. Kreativitás, alkalmazkodóképesség és flexibilitás jellemzi a Relif kollekciót. Legyen szó tágas családi fürdőszobáról vagy egy kis vendégfürdőszobáról - a Relif 5 minden fürdőszobában megállja a helyét, és számos tervezési lehetőséget kínál bájos, jó hangulatú környezetben.

A tükrök okostükör vezérléssel is rendelhetők, ezzel a funkcióval elérhető a zene hallgatás, a páramentesítés és a világítás színhőmérsékletének változtatása.

Termék leírás:

Bútor típusa: Relif 5.

Frontok anyaga, színei: erdei dió, lakkozott front: krétakék (15 féles színből választható)
Fiókrendszer: teljes mélységig kihúzható, fékezett záródású, magasított üvegoldallal
Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával renkelkező, fékezett záródású kivető pántok
Szekrények belső polcai: üvegpolcok

Tükrök: Minden Bányai tükör alapfelszereltsége a fényerőszabályozás és a páramentesítés-tükörfűtés, mely a tükörfelületről, éritőkapcsolóval működtethető

Extra felszereltség okostükör vezérlés: A tükrök okostükör vezérléssel is rendelhetők. A kijelzőn megjelenik óra, hőmérséklet, beépített bluetooth hangszóró, mely okostelefonról működtethető, a világítás  színhőmérséklete, és fényereje is szabályozható

Extra felszereltség fiókok: a fiókok üvegoldal magasítása rendelhető belső világítással, fakeretes fiókrendezővel