A fa levele ihlette a Leaf program árnyékfogantyú kialakítását. Ez a modell is egy második generációs bútor, nagy népszerűségnek örvendett, így modernizáltuk és tartottuk a kollekcióban. A fogantyúkimetszést egy diszkrét fazetta emeli ki. Számos szín és faerezet részleteit a különleges frontkialakítás változatos karakterekként jeleníti meg. A szekrénytest  és az ajtó és fiókelőlapok színeit akár kombinálhatja is. Ekkor az árnyékfogantyú belső blendéjének eltérő megjelenése, tovább fokozza a Leaf bútorának egyedi stílusát.

Arteggo Leaf

Az elemválaszték számos lehetőséget nyújt az optimális helykihasználásra. A mosdóalatti szekrények tervezésekor fő szempont volt, hogy értékes helyeket takarítsunk meg, mint például az alacsony szifonkivágásos fiókba épített fiókrendező tálca, és az alsó fiókok magassága, mely lehetővé teszi, hogy a magas tisztiítós flakonok is elférjenek itt.

A mosdópultos megoldást azoknak is ajánljuk, akik minden centimétert szeretnének kihasználni, hiszen itt a szekrények szélessége milliméter pontosan kérhető 40-90 cm közötti tartományban. A mosdőpult alatt több szekrény is összeépíthető a kívánt szélesség elérése érdekében.

Mosdópult kínálatunk többféle színéből és vastagságából választhat, valamint az antibakteriális Corian anyagból is tudunk mosdópultot és mosdótálat készíteni. Ráültethető, besülyeszthető és alulról beépíthető mosdók közül választhat.

Az oldalsó kiegészítő szekrényeket 30-70 cm szélességben rendelheti, a széles kínálata lehetővé teszi az Ön felhasználási igényeinek leginkább megfelelő konfiguráció kiválasztását. 
A redesign tetten érhető a Leaf tükrösszekrényen is. Letisztultabb külsőt, hatékonyabb LED világítást kapott a termék. Mint minden tükrösszekrényünkben ennél a típusnál is beépítettünk kapcsolót, amiről a LED világítást működtetheti, valamint egy konnektort, amiről hajszárítót vagy egyéb készüléket üzemeltethet.

Minőség a részletekben

matt és magasfényű színek
vastag élzárással a látszó oldalakon
Front-és korpusz színek választhatók, kombinálhatók
széles típusválaszték a személyre szabható megoldásokért
nagyszabású rakodóhelyek
Nagy LED világító felületek, energiatakarékossági osztály A
teljes mélységig kihúzható fiókok, fiókfékkel
beépített ajtóütközés csillapítással
állítható polcok